top of page
white cut.png

графичен дизайн

предпечат
цифров и офсетов печат

3D принтиране

3D проектиране

лазер и CNC carving

корпоративен бранд

лога и презентации

медийна реклама

външна реклама

широкоформатен печат
рекламни конструкции

web дизайн и програмиране

изработка на сайтове и приложения

рекламни профили

видео и фото заснемане

видео монтаж

видео лога и презентации

graph design

Графичният дизайн е изкуство на визуална комуникация, съчетаваща изображения, изрази, елементи и идеи, за визуализиране и представяне на  информация на аудитория с цел да произведе специфичен ефект.

Нашите графични дизайнери притежават художествени познания, задълбочени познания за композиция и фокус, цвят, цветни гами и палитри, баланс и чувство за естетика, и разбира се професионална квалификация на всички видове софтуер за компютърна обработка. Те ще предложат най-добрите идеи и дизайни за вашата реклама и/или продукт.

В тясно сътрудничество с графичните дизайнери работят и специалисти по предпечат, които се грижат идеите и визиите, които са създали дизайнерите, да бъдат проектирани с максимално качество върху избраният рекламен материал. 

Използват се последно поколение софтуерни продукти, като PDF Snake например.

Печатната ни база разполага с най-модерна техника за офсетов, ролен и цифров печат и работи с най-добрите материали като мастила, хартия, фолиа и различни други медии.

graph design.jpg
corporate

Графичен дизайн, предпечат и печат

outdoor

Корпоративният бранд или корпоративна идентичност е цялостната представа за организация, компания или продукт в съзнанието на хората - потребители, партньори, инвеститори и др.

Налагането на бранда и неговата идентичност са в основата на успеха на всеки продукт или компания. Различни източници като личен опит, споделени впечатления, маркетинг и реклама и най-вече визуална комуникация са в основата на изграждането на корпоративен бранд.

Визуалните материали, като лого, уеб сайт, опаковки, рекламни и съпровождащи материали, медийни реклами и презентации играят основна роля при налагането на "бранда". Той е задължителен за успеха на всяко бизнес начинание.

Графични дизайнери специализирани в корпоративна идентичност, копирайтъри и специалисти в рекламното фирмено обслужване се грижат за всеки наш клиент. Предлагаме изграждане на корпоративна идентичност и бранд, изработка на ръководство за прилагане на корпоративен дизайн, както и актуализиране на наложени вече марки и брандове на съществуващи компании.

brand.jpg

Корпоративен бранд и идентичност

web

За разлика от други видове реклама, външната реклама се възприема като естествена част от градската среда. Тя се позиционира на места с естествен голям човекопоток, до магазини, предприятия или офиси, при пространства с търговски дейности и е насочена към пешеходци и пътници в обществения и личен транспорт.

Локацията, конструкцията и вида на рекламната площ, както и изискванията за акцент, определят визията и идеята на външната реклама (брандиране с фолио, билборди, калкани, тотеми и рекламни 3D конструкции, светещи рекламни съоръжения и много други).

Предлагаме изработка на професионална външна реклама и брандиране на частни, фирмени и обществени площи, сгради, автомобили, магазини и офиси. Проектиране, изграждане и монтаж на рекламни конструкции, 3D и светещи реклами, транспаранти, винили и всички останали видове външна реклама.

outdoor_edited.jpg

Външна реклама, рекламни конструкции

video
web.jpg

Web дизайн е понятие, което включва много и различни умения, обединяващи се при производството и поддръжката на интернат сайтове. Различните аспекти на web дизайна включват графичен дизайн, дизайн на интерфейса, UI/UX дизайн, СЕО оптимизация за търсещи машини, web програмиране и др.

Процесът по изработка на интернет сайт минава през няколко етапа. Започва се със структура на сайта, информацията която трябва да се представи в него, подредена по максимално улеснен и ориентиран към потребителя начин с лесна и интуитивна навигация.

Следва графичната визуализация. С вече уточнената и структура се изработва дизайна на сайта – композиция, цветови гами, графични елементи, текст, картинки и т.н. UX дизайнeрите (user experience design) пък са отговорни затова, да определят как работи потребителският интерфейс. Опитът на потребителя на приложението се определя от това как те взаимодействат с него.

Оптимизацията на един сайт в интернет търсачките е също толкова важен, колкото и самото му изработване. Програмистите свързват всички звена в едно и позиционират сайта в хост пространство.

Всичко това може да реализираме за Вас, като предлагаме освен изработка на сайтове с най-новите технологии, и създаване на web магазини, мобилни и интернет приложения, банери и интерактивни модули, рекламни профили в социални медии и много други.

Интернет сайтове и приложения, банери, програмиране

3D print
video.jpg

Професионален фотограф и видео оператор е на ваше разположение за заснемане на обекти, събития и продукти. Разполагаме с фото, видео и 360° камери, 4К дрон, фото и видео камери, специализирано осветление и др. 

Сценаристи, режисьори и професионални модели и актьори могат да бъдат осигурени за вашата телевизионна реклама или корпоративна презентация.

Нашите видеомонтажисти и компютърни аниматори ще обработят и превизуализират снимковия и видео материал в точно този рекламен продукт или презентация, който вие искате -  видео лога и  „шапки“, видео презентации и реклами за телевизия и интернет.

Видео и фото заснемане, видеомонтаж и анимиране

3D принтиране и проектиране, лазерно рязане и гравиране

3D ПРИНТИРАНЕТО е процес, чрез който компютърен модел се превръща в реален физически обект. Материалите и технологиите за 3D принтиране са най-различни, като голяма част от тях са специализирани за определени типове изделия.

Всеки модел се разделя компютърно на слоеве, които се предават на принтера и той  изгражда слой по слой физическия обект от материала, които е зареден. Дебелината на слоевете определя качеството на изделието, като те варират между 8 и 200 микрона или повече в зависимост от предназначението на обекта.

Материалите с които се принтира са много и най-различни - пластмаса, керамика, смоли, метали, пясък, текстил, биоматериали, стъкло и дори човешка тъкан.
Моделите, които се принтират могат да бъдат практически във всякаква форма, вид, материал и размер.

Ние можем да изработим компютърен модел, след което да принтираме прототип на изделието, което след ваше одобрение (или корекции) да пуснем в масово производство. Това важи както за единични бройки, така и за малък и голям тираж.

Разполагаме с диапазон от принтери, които могат да реализират всяка поръчка на всички 3D технологии, и с всички използвани в 3D принтирането материали.

Предлагаме също и лазерно рязане, гравиране и фрезоване.

Snapmaker2-1231.08782dd.png
bottom of page